Nascholing: Hoe werkt het?

Met ingang van 2017 biedt Dé Verpleegkundig Specialist de mogelijkheid nascholingspunten te verdienen. Voor een klein bedrag per jaar kunnen leden van V&VN VS een e-learning maken die hoort bij de acht nascholingsartikelen die in een jaargang in het vakblad verschijnen. Na het behalen van de toets aan het einde van de e-learning wordt per nascholingsartikel één nascholingspunt toegekend. Dat punt wordt automatisch bijgeschreven in jouw persoonlijke nascholingsdossier in PE-online. Zo kunnen maximaal 8 nascholingspunten per jaar verzameld worden.

V&VN VS-leden

Gratis

Je ontvangt vier keer per jaar het vakblad gratis als lid van V&VN VS. Je hoeft niets te doen. Je blijft het vernieuwde vakblad gewoon ontvangen en je kunt binnenkort de nieuwe app downloaden.

Ik wil lid worden van V&VN VS

Plusabonnement

€ 55,25 per jaar (€ 45,66 excl. BTW)

Je ontvangt vier keer per jaar het vakblad gratis als lid van V&VN VS en betaalt daarnaast een klein bedrag bij. Hiervoor ontvang je extra:

  • Toegang tot de e-learning bij het vakblad
  • De mogelijkheid om tot acht nascholingspunten per jaar te verdienen
  • Onbeperkt toegang tot de databases van Klinischediagnostiek.nl

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2018.

Niet-leden van V&VN VS

€ 139,75 per jaar (€131,84 excl. BTW)

Geen lid van V&VN VS? Geen probleem. We zouden je natuurlijk het liefst als lid verwelkomen, maar stellen je graag in de gelegenheid alleen een abonnement op het vakblad met de bijbehorende e-learning te nemen. Je ontvangt:

  • Vier keer per jaar het vakblad
  • Toegang tot de e-learning bij het vakblad
  • De mogelijkheid om tot acht nascholingspunten per jaar te verdienen
  • Onbeperkt toegang tot de databases van Klinischediagnostiek.nl

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2018.

Abonneren op Dé Verpleegkundig Specialist

Redactie & auteurs

Dé Verpleegkundig Specialist komt tot stand onder begeleiding van een onafhankelijke, onbezoldigde redactie van vakgenoten. Klik hier om contact op te nemen met de redactie.

Klik hier voor een overzicht van alle auteurs.

Vakblad Dé Verpleegkundig Specialist

Vakblad Dé Verpleegkundig Specialist verschijnt vier maal per jaar. Als lid van V&VN VS ontvang je het vakblad automatisch en gratis! Het vakblad wordt sinds 1 januari 2017 uitgegeven door Prelum | Medische media en nascholing.

Leden van V&VN VS krijgen Dé Verpleegkundig Specialist uit hoofde van hun lidmaatschap. Willen leden echter ook gebruik van maken de e-learning bij het vakblad, dan moet er een klein bedrag extra worden betaald. Ook verpleegkundig specialisten die geen lid zijn van V&VN VS kunnen zich abonneren.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Dé Verpleegkundig Specialist en het laatste nieuws over het vak ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.