Nascholing: Hoe werkt het?

Dé Verpleegkundig Specialist biedt nascholing voor verpleegkundig specialisten. Voor een klein bedrag per jaar kunnen leden van V&VN VS een e-learning maken die hoort bij de acht nascholingsartikelen die in een jaargang in het vakblad verschijnen. Na het behalen van de toets aan het einde van de e-learning wordt per nascholingsartikel één nascholingspunt toegekend. Dat punt wordt automatisch bijgeschreven in jouw persoonlijke nascholingsdossier in PE-online. Zo kunnen maximaal 8 nascholingspunten per jaar verzameld worden.

Niet eerder was nascholen zo laagdrempelig en leuk!

- Melissa Hagenbeek, verpleegkundig specialist

Vakblad Dé Verpleegkundig Specialist

Vakblad Dé Verpleegkundig Specialist verschijnt vier maal per jaar. Als lid van V&VN VS ontvang je het vakblad automatisch en gratis! Het vakblad wordt sinds 1 januari 2017 uitgegeven door Prelum | Medische media en nascholing.

Leden van V&VN VS krijgen Dé Verpleegkundig Specialist uit hoofde van hun lidmaatschap. Willen leden echter ook gebruik van maken de e-learning bij het vakblad, dan moet er een klein bedrag extra worden betaald. Ook verpleegkundig specialisten die geen lid zijn van V&VN VS kunnen zich abonneren.

V&VN VS-leden

Gratis

Je ontvangt vier keer per jaar het vakblad gratis als lid van V&VN VS. Je hoeft niets te doen. Je blijft het vernieuwde vakblad gewoon ontvangen en je kunt binnenkort de nieuwe app downloaden.

Ik wil lid worden van V&VN VS

Plusabonnement

€ 55,25 per jaar (€ 45,66 excl. BTW)

Je ontvangt vier keer per jaar het vakblad gratis als lid van V&VN VS en betaalt daarnaast een klein bedrag bij. Hiervoor ontvang je extra:

  • Toegang tot de e-learning bij het vakblad
  • De mogelijkheid om tot acht nascholingspunten per jaar te verdienen
  • Onbeperkt toegang tot de databases van Klinischediagnostiek.nl

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2018.

Niet-leden van V&VN VS

€ 139,75 per jaar (€131,84 excl. BTW)

Geen lid van V&VN VS? Geen probleem. We zouden je natuurlijk het liefst als lid verwelkomen, maar stellen je graag in de gelegenheid alleen een abonnement op het vakblad met de bijbehorende e-learning te nemen. Je ontvangt:

  • Vier keer per jaar het vakblad
  • Toegang tot de e-learning bij het vakblad
  • De mogelijkheid om tot acht nascholingspunten per jaar te verdienen
  • Onbeperkt toegang tot de databases van Klinischediagnostiek.nl

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2018.

Abonneren op Dé Verpleegkundig Specialist

Redactie & auteurs

Dé Verpleegkundig Specialist komt tot stand onder begeleiding van een onafhankelijke, onbezoldigde redactie van vakgenoten. Klik hier om contact op te nemen met de redactie.

Klik hier voor een overzicht van alle auteurs.

Smartphone en tablet

Als abonnee heb je met de app nu ook op smartphone en tablet onbeperkt toegang tot alle edities van het vakblad vanaf 2015. Ook kun je in de app e-learnings maken en je nascholingsdossier inzien.  Begin je aan een e-learning op je smartphone, dan kun je deze eventueel later achter de computer afronden. Met de app kies je zelf op welk moment én op welk medium je het vakblad leest en eventueel je nascholing maakt.

available_on_app_store.png  get it on google play

Klinischediagnostiek.nl

Betaal je extra voor je abonnement omdat je ook de e-learning van Dé Verpleegkundig Specialist wilt maken? Dan krijg je van ons gratis toegang tot de online databank Klinische Diagnostiek, ter waarde van € 69,95 per jaar. Altijd handig om tijdens het werk of het nascholen iets in op te zoeken.

Klinischediagnostiek.nl is dé bron voor zorgprofessionals bij onderzoek en diagnostiek met een uitvoerige beschrijving van 160 klinische probleemstellingen en 500 klinische tests voor aanvullend onderzoek. Klinischediagnostiek.nl is samengesteld door ruim honderd wetenschappers en practici.

kd_lane_button.jpg

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Dé Verpleegkundig Specialist en het laatste nieuws over het vak ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.